Despre Visma Software SRL

Despre Visma Software SRL

De ce Visma Software?

Angajați=Visma:

Deciziile companiei se bazează pe angajați și de aceea se așteaptă ca ideile să vină de la noi. Fiecare angajat este încurajat și susținut să-și dezvolte creativitatea și să contribuie la îmbunătățirea și simplificarea sistemelor de lucru. Suntem ceea ce suntem pentru că ne dorim cu toții acest lucru. Avem încredere în noi înșine și avem curajul de a acționa.

Multiculturalitate:

Fiind o firmă internațională, ai ocazia să lucrezi și să înveți lucruri noi de la experți din diferite țări. Nu rata șansa de a-ți perfecționa comunicarea in limba engleză, să călătorești și să înveți să interacționezi cu diverse culturi.

Mediu de lucru:

Sondajele pe care le inițiem în fiecare an ne arată că angajații nostri consideră Visma ca un loc bun de lucru și ar recomanda firma celor care își doresc o schimbare sau sunt în căutarea unui loc de muncă. Acest lucru ne face să fim mândri că înțelegem nevoile angajaților și reușim să-i motivăm să se auto-depășească.

Dezvoltare profesională:

Dacă îți place să fii la curent cu tot ce este nou în domeniul tehnologic, să ai șansa să pui în practică idei și concepte noi, atunci Visma este locul potrivit. Oferim tot suportul pentru participarea la cursuri interne si externe, conferințe, workshop-uri, timp pentru studiu și dezvoltare profesională.

Munca este interesantă:

Cu un portofoliu de produse diversificat, acoperim majoritatea platformelor și mediilor de dezvoltare. Suntem siguri că putem să găsim un proiect interesant și atractiv pentru fiecare.

Deschidere la nou:

Suntem și vom fi intotdeauna deschiși către nou, inovație și inițiativă. Este ceea ce ne caracterizează și este exact ceea ce căutăm la cei care activează sau vor activa in Visma. Asteptăm idei și din partea ta.

Spirit de echipă:

Spiritul de echipă este una dintre valorile colectivului Visma. Suntem conștienți că doar împreună suntem puternici.