Visma in România

O scurtă istorie

În anul 2006 Visma îți face simțită prezența în România prin deschiderea primului centru de R&D la Timișoara. În anul 2007 Visma devine acționarul firmei Multimedia Capital Romania din Sibiu, fondată în anul 1999, având un număr de 39 de angajați. În anul 2009 Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu fuzionează, devenind Visma Software SRL cu sediul social în Sibiu și punct de lucru în Timișoara.

În anul 2008 Visma își lărgește activitatea deschizând o nouă firmă, Visma Software Romania SRL, aceasta activând în domeniul serviciilor de natură economică, deservind clienți din Scandinavia.

A urmat o creștere organică, la sfârșitul anului 2014 având un număr de 232 de angajați in divizia de software și peste 200 de angajați în divizia de servicii.

 

 

 

Drept consecință și cifra de afaceri a avut o evoluție pozitivă.

 

 

 

Planurile pentru viitor sunt la fel de ambițioase. Pentru 2015 preconizăm angajarea a 50 de noi specialiști în IT și 100 de economiști, ajungând la un numar de 600 de angajați.

 

Folosim cookies pentru a colecta informații despre modul în care alegeți să interacționați cu website-ul nostru. Le folosim pentru a crea un profil personalizat, în așa fel încât conținutul pe care vi-l afișăm să se potrivească cu interesele dvs. Acceptând, ne permiteți să procesăm aceste date. Mai multe detalii, aici.