Visma Group

Visma group

VISMA este o companie leader pe piața din Europa, în dezvoltarea de programe pentru automatizarea și gestionarea proceselor de afaceri în cadrul întreprinderilor.

Visma are o expertiză puternică pe produsele de gestiune ERP, acoperind o gamă largă de clienți, de la întreprinderile mici pană la cele foarte mari. De asemenea, portofoliul nostru mai cuprinde produse complementare necesare în mediul de afaceri ca de exemplu POS, CRM, produse bancare, plăți on-line, magazine on-line, telefonie mobilă. Cele mai multe din aceste produse au fost realizate prin utilizarea platformei de dezvoltare Microsoft.

Visma contribuie la dezvoltarea continuă a afacerii în alte companii, oferind aplicații software, servicii externalizate, soluții comerciale, soluții IT în domeniul retail și consultanță. Peste 400,000 de clienți în special în Europa de Nord utilizează produsele și serviciile noastre iar alți 330,000 de clienți ne sunt parteneri.

 

VISMA este o companie internațională cu peste 6300 de angajați care își desfășoară activitatea în peste 16 țări.

Credem cu tărie că produsele foarte bune pe care le oferim sunt rezultatul unei organizații motivate și foarte bine pregatite profesional care lucrează în echipe și aplică cele mai moderne și bune practici disponibile în industria de software.