VISMA ocupă o poziție de lider în Europa, pe piața furnizorilor de software pentru automatizarea și gestionarea proceselor în întreaga întreprindere.

Compania are o bază puternică în produse ERP, portofoliul nostru include o gamă largă de procese complementare - produse de sprijin - cum ar fi POS, CRM, produse bancare, produse de automatizare pentru plata on-line, precum și magazine on-line. O mare parte din produsele noastre sunt construite folosind platforma de dezvoltare Microsoft, dar profităm și de instrumente în afara platformei. Noi credem că software-ul excelent este rezultatul unor angajați pregătiți profesional și motivați corespunzător.
    
Angajați = VismaMediu de lucruDezvoltare profesională

Deciziile companiei se bazează pe angajați și de aceea se așteaptă ca ideile să vină de la noi. Fiecare angajat este încurajat și susținut să contribuie la îmbunătățirea și simplificarea sistemelor de lucru. Suntem ceea ce suntem pentru că avem încredere în angajați și avem curajul de a acționa.

Sondajele pe care le inițiem în fiecare an ne arată că angajații nostri consideră Visma un loc bun de lucru și ar recomanda firma celor care își doresc o schimbare în modul de lucru. Acest lucru ne face să fim mândri că înțelegem nevoile angajaților și reușim să-i motivăm să se auto-depășească. 

Dacă îți place să fii la curent cu tot ce este nou în domeniul tehnologic, să ai șansa să pui în practică idei și concepte noi, atunci Visma este locul potrivit. Oferim tot suportul pentru participarea la cursuri interne si externe, conferințe, workshop-uri, timp pentru studiu și dezvoltare profesională. 

Spirit de echipăDeschidere la nouMulticulturalitate

Spiritul de echipă este una dintre valorile Visma. Cu un portofoliu de produse diversificat, suntem siguri că putem să găsim un proiect interesant și atractiv pentru fiecare.

Suntem și vom fi intotdeauna deschiși către nou, inovație și inițiativă. Este una din principalele caracteristici Visma și este exact ceea ce căutăm de la toți angajații companiei.

Fiind o firmă internațională, ai ocazia să lucrezi și să înveți lucruri noi de la experți din diferite țări. Nu rata șansa de a călători și a învăța să interacționezi cu diverse culturi.

                       team picture      insigna      team