Keez

Servicii complete de contabilitate online

Contabil dedicat + Aplicație online. Soluția inteligentă pentru afacerea ta. Keez este mai mult decât un serviciu de contabilitate online, este partenerul de încredere pentru afacerea ta.

Despre noi

Contabilitate de top, tehnologie de ultimă generație

Misiunea noastră este să facem din contabilitate o unealtă puternică pentru antreprenori, accesibilă oricând și de oriunde. Keez folosește inteligență artificială și tehnologii globale pentru a oferi clienților servicii online de contabilitate completă. Colaborăm cu peste 100 de experți contabili pentru ca fiecare afacere să primească consultanța necesară.

Vezi video complet

Produsul nostru

Contabilitatea afacerii tale, ușoară și eficientă

Contabil + Aplicație: tu încarci documentele, iar Keez îți ține contabilitatea. Ai acces la servicii de contabilitate completă online, prestate de experți contabili autorizați CECCAR.

Tu încarci documentele, iar Keez îți ține contabilitatea.

Vizualizează website-ul produsului

Trimite și primește facturi electronice direct din programul de facturare Keez.

Vizualizează website-ul produsului

Emiți facturi online oriunde, oricând, cu ușurință.

Vizualizează website-ul produsului

Gestionează toate aspectele salarizării personalului tău într-un singur loc.

Vizualizează website-ul produsului

Istoria noastră

Dezvoltare continuă

În 2023, compania și-a extins oferta ajungând să colaboreze cu peste 100 de experți contabili.

La sfârșitul anului, am integrat complet e-Factura și pentru clienții B2B. Ne-am consolidat astfel poziția în piață și ne-am extins funcționalitățile pentru a răspunde nevoilor celor peste 6.000 de clienți.

Creșterea portofoliului de clienți

Compania a continuat să aibă o creștere semnificativă și în anul 2022 ajungând să aibă în portofoliu peste 4.000 de clienți. Acest lucru a demonstrat atât încrederea și satisfacția utilizatorilor față de produs, cât și succesul produsului. Am integrat e-Factura pentru clienții B2G.

Consolidarea poziției în piață

Anul 2021 a marcat o nouă etapă de creștere și dezvoltare a companiei după ce Visma a contribuit la consolidarea poziției pe piață și la validarea potențialului produsului după ce a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al Keez.

Creșterea companiei

În anul 2020 Keez a avut o creștere spectaculoasă. Am înregistrat afaceri în valoare de 950.000 de euro, cu 140% mai mult față de anul precedent. Totodată, am reușit să atragem investiții totale de 1,2 milioane de euro și peste 1.000 de clienți foloseau deja serviciile de contabilitate online oferite de Keez.

Evoluția în piață

Anul 2019 a reprezentat un punct de cotitură în evoluția companiei pentru că am trecut pe profit operațional. Astfel, am putut consolida sustenabilitatea financiară și am confirmat viabilitatea modelului de afaceri.

Lansarea produsului

În 2018 am finalizat produsul minim viabil (MPV) și am lansat aplicația de contabilitate Keez. La scurt timp, în luna februarie, am atras și primul client, demonstrând astfel interesul pieței pentru serviciile de contabilitate online.

Începutul

Totul a început în septembrie 2017 după ce am pus bazele companiei și am pornit la drum cu un proiect de tip start-up și o investiție de 500.000 de euro. În primă fază, am format o echipă de 5 oameni și am început dezvoltarea produsului nostru Keez.

Lideri în contabilitate online

CEO-ul nostru

“A apărut procesarea în Cloud, au apărut aplicațiile mobile, a apărut Inteligența artificială, s-a digitizat Statul Român. Toate aceste premise puse cap la cap au dus la apariția fenomenului Keez. Noi nu am făcut decât să îl modelăm după cerințele actuale ale pieței. Clienții au răsuflat ușurați. Contabilii au început să vadă viața în culori.”

Daniel Mateescu, CEO și fondator Keez

Alătură-te nouă

Alătură-te echipei Keez

O echipă de peste 100 de experți contabili autorizați CECCAR și cei mai buni specialiști IT lucrează pentru tine și afacerea ta.

Opotunități la Keez

Creștem împreună

Credem că succesul unei afaceri constă într-o cultură organizațională puternică și valoroasă.

Ver vídeo completo

Cultura noastră

Orientați către soluții

Suntem dedicați să depășim așteptările clienților noștri și să le oferim soluții care să le ajute să își conducă afacerile cu succes.

În pas cu tehnologia

Suntem în permanență în căutarea inovației și utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a oferi soluții contabile moderne și eficiente.

De încredere

Comunicăm deschis atât cu clienții și colegii noștri, cât și cu partenerii de afaceri. Ne străduim să construim relații bazate pe încredere și respect reciproc.

Responsabili

Respectăm legile și reglementările în vigoare și ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre. Ne conducem afacerea într-un mod etic și integru.

Dedicați

Ne concentrăm pe nevoile și cerințele clienților noștri și lucrăm împreună cu ei pentru a găsi cele mai bune soluții pentru afacerile lor.

Echipele noastre

Credem în excelență

Echipa noastră de IT pasionată de tehnologie și inovație este gata să rezolve orice provocare într-un mod practic și eficient pentru clienții noștri.

Heading

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Ac in urna id libero
45+
Clientes
150k+
Utilizadores

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Ac in urna id libero
45+
Clientes
150k+
Utilizadores

Programăm inovația, modelăm tehnologia

Echipa
Echipa noastră de IT pasionată de tehnologie și inovație este gata să rezolve orice provocare într-un mod practic și eficient pentru clienții noștri.
Produs
Ne îmbunătățim în continuu produsul pentru a putea oferi clienților noștri o experiență completă și satisfăcătoare în administrarea afacerilor lor.
Integrări
Suntem integrați cu ANAF pentru a-ți oferi o experiență contabilă sigură. Ai încredere că afacerea ta este în regulă din punct de vedere fiscal, iar procesul de gestionare a contabilității tale este simplificat și eficient.
Actualizare constantă
Ne îmbunătățim constant serviciile pentru a oferi clienților noștri soluții tehnologice avansate. Soluțiile noastre sunt adaptate la schimbările din piață, dar și la feedback-ul primit de la clienți.
Dezvoltare IT

Eficiență în acțiune, excelență în implementare

Asistență și suport tehnic
Ne concentrăm pe satisfacția clienților noștri, iar serviciul de asistență și suport tehnic abordează cu atenție fiecare problemă și o rezolvată în cel mai eficient mod.
Consultanță specializată
Oferim clienților noștri consultanță specializată pentru a-i ajuta să ia decizii informate pentru afacerea lor și să le aducă succesul dorit.
Colaboratori
Colaborarea cu experții contabili autorizați CECCAR ne ajută să contribuim la succesul comun al afacerilor clienților noștri și să oferim servicii contabile complete.
Optimizare continuă
Ne optimizăm în mod constant procesele operaționale pentru a putea asigura clienților noștri servicii de contabilitate premium.
Departament Operațiuni

Creativitate în abordare, succes în fiecare tranzacție

Creativitate
Căutăm idei și abordări inovatoare și creative în domeniul vânzărilor și al marketingului. Scopul nostru este să depășim așteptările clienților noștri prin serviciile pe care le oferim.
Orientare către rezultate
Ne concentrăm pe atingerea de rezultate și performanțe în toate activitățile noastre de vânzare și marketing. Acest lucru ne ajută să obținem atât succesul și satisfacția clienților, cât și a companiei noastre.
Comunicare
Promovăm ascultarea activă în toate interacțiunile noastre pentru că vrem să înțelegem perspectivele și nevoile celor cu care comunicăm pentru a le putea răspunde corespunzător.
Marketing
Ne concentrăm pe date. Analizăm periodic performanțele campaniilor noastre de marketing și ne optimizăm strategiile și tacticile în funcție de rezultatele obținute.
Vânzări & Marketing

Testimoniale inspiraționale

Află mai multe despre cultura organizațională direct de la colegii noștrii

La Keez, am descoperit un mediu în care ideile sunt ascultate și fiecare provocare e o oportunitate de a găsi soluții inovatoare. Mă inspiră dedicarea echipei și modul în care îmbinăm responsabilitatea cu tehnologia de ultimă generație. Keez nu e doar un loc de muncă, e locul unde îmi pun amprenta pe viitor.

Cristina Drăgan

Sales Manager

M-a impresionat din primele momente felul în care la Keez nu ești niciodată singur. Întotdeauna există oameni care sunt dispuși să te ajute și să te îndrume acolo unde este cazul.

Ana Boca

Extra Services Manager

La Keez, spiritul antreprenorial este motorul nostru.
Motivația de a inova în domeniul tehnologiei și pasiunea pentru contabilitate ne ghidează în atingerea obiectivelor noastre. Suntem o echipă unită, care își investește timpul și energia pentru a oferi servicii de calitate superioară tuturor antreprenorilor.

Iulia Nistor

Expert Contabil

1

La Keez, construim cariere. Am descoperit aici un mediu în care ideile sunt ascultate și fiecare provocare e o oportunitate de a găsi soluții inovatoare. Mă inspiră dedicarea echipei și modul în care îmbinăm responsabilitatea cu tehnologia de ultimă generație. Keez nu e doar un loc de muncă, e locul unde îmi pun amprenta pe viitor.

Cristina Drăgan

Sales Manager

La Keez, construim cariere. Am descoperit aici un mediu în care ideile sunt ascultate și fiecare provocare e o oportunitate de a găsi soluții inovatoare. Mă inspiră dedicarea echipei și modul în care îmbinăm responsabilitatea cu tehnologia de ultimă generație. Keez nu e doar un loc de muncă, e locul unde îmi pun amprenta pe viitor.

Cristina Drăgan

Sales Manager

M-a impresionat din primele momente felul în care la Keez nu ești niciodată singur. Întotdeauna există oameni care sunt dispuși să te ajute și să te îndrume acolo unde este cazul.

Ana Boca

Extra Services Manager

M-a impresionat din primele momente felul în care la Keez nu ești niciodată singur. Întotdeauna există oameni care sunt dispuși să te ajute și să te îndrume acolo unde este cazul.

Ana Boca

Extra Services Manager

La Keez, spiritul antreprenorial este motorul nostru. Motivația de a inova în domeniul tehnologiei și pasiunea pentru contabilitate ne ghidează în atingerea obiectivelor noastre. Suntem o echipă unită, care își investește timpul și energia pentru a oferi servicii de calitate superioară tuturor antreprenorilor.

Iulia Nistor

Expert Contabil

La Keez, spiritul antreprenorial este motorul nostru. Motivația de a inova în domeniul tehnologiei și pasiunea pentru contabilitate ne ghidează în atingerea obiectivelor noastre. Suntem o echipă unită, care își investește timpul și energia pentru a oferi servicii de calitate superioară tuturor antreprenorilor.

Iulia Nistor

Expert Contabil

Birourile noastre

Biroul nostru

București

Biharia Office Building

Str. Biharia, Nr. 26,
Sector 1, București

București

Biharia Office Building

Str. Biharia, Nr. 26,
Sector 1, București

Informații de contact

Biharia Office Building,

Str. Biharia, Nr. 26, Et. 4

București, Sector 1,

România

(+)40 751 257 221office@keez.rohttps://www.keez.ro/
Informații de facturare

eFacturare

Facturi pe hârtie

Rețelele de socializare

Urmărește-ne

Glisează