Campioni ai software-ului de afaceri

Creăm modalități extraordinare de lucru

Visma construiește software critic pentru misiune care ajută antreprenorii, afacerile și societățile să prospere.

Ajutând peste 1,5 milioane de clienți în Europa și America Latină.

Visma este unul dintre cei mai importanți furnizori de software de bază pentru afaceri, pentru o societate mai eficientă și mai prosperă. Simplificăm munca companiilor și organizațiilor de toate dimensiunile, împuternicind oamenii și ajutând afacerile să se crească și să progreseze.

Cum livrăm valoare excepțională piețelor noastre

Mai mult de 1,5 milioane de clienți din Nordici, Benelux, Europa Centrală și de Est și America Latină împărtășesc pasiunea noastră de a face progresul să se întâmple.

Oamenii locali construiesc produse de top pe piață

Visma nu este o monolit, ci o familie de companii 100% concentrate pe piețele locale. Cu oameni angajați și produse și experiență în servicii pentru clienți de nivel mondial, livrăm conform regulilor și reglementărilor fiecărei piețe.

Inovații noi

Experimentarea este în ADN-ul nostru. Echipele noastre autonome folosesc metodologii agile care ne ajută să accelerăm inovația și să scalăm cele mai de succes idei pentru clienții noștri.

Noi cunoaștem software-ul de bază pentru afaceri

Software-ul nostru acoperă o gamă largă de sectoare de afaceri și dimensiuni ale clienților. Explorează principalele noastre domenii de soluții mai jos.

Gestionare financiară

Indiferent de dimensiunea sau sectorul tău, oferta noastră acoperă de la facturare și rapoarte financiare până la achiziții și gestionare a fluxului de numerar.

Resurse Umane și Procesare Salarială

Atât angajatorii, cât și colaboratorii pot gestiona cu ușurință toate procesele necesare de Resurse Umane și Procesare Salarială prin intermediul aplicațiilor de tip user-friendly pentru utilizator, care simplifică și verifică calitatea diferitelor procese.

ERP-uri și gestionarea afacerilor

Acoperim chiar și cele mai complexe nevoi de afaceri cu ERP-uri de tip all-in-one, soluții verticale și API-uri flexibile.

eBook 

Construim produse pe care utilizatorii și dezvoltatorii le iubesc

Am combinat informațiile noastre din cea mai mare rețea europeană de companii SaaS pentru a identifica factorii care conduc la succesul unui produs software.

Glisează