Cine suntem

Despre noi

Mai mult de 25 de ani de inovație în domeniul software ne-au transformat în ceea ce suntem astăzi: o companie de software de tip "pure play" care răspunde nevoilor globale.
Cu ce ne ocupăm

Conectați prin software - condus de oameni

Dezvoltăm și livrăm software pentru întreprinderi mici, medii și mari, precum și pentru sectorul public - îmbunătățind viața profesională a milioane de oameni din întreaga lume. Software-ul nostru simplifică și automatizează procese de muncă complexe și manuale, împuternicind viața de zi cu zi a oamenilor.

Visma este o colecție de companii antreprenoriale, fiecare cu propria lor mentalitate de start-up, personalitate și conducere. Toate companiile noastre au autonomie comercială și libertate de piață - un ingredient cheie al creșterii noastre.

Visma în România

Povestea creșterii noastre

Visma este un ansamblu de companii antreprenoriale, fiecare având propria sa mentalitate, personalitate și conducere. Toate companiile noastre au autonomie de afaceri și libertate pe piață - componente fundamentale ale creșterii noastre.

Astăzi, Visma are o prezență puternică în întreaga Europă, oferind o gamă de soluții inovatoare de software în cloud. Cu angajamentul de a stimula afacerile, Visma furnizează software în cloud pentru diverse sectoare.

Misiunea noastră

Împuternicește oamenii prin simplificarea și automatizarea proceselor complexe

Viziunea noastră

Modelând viitorul societății prin tehnologie

Devino o companie Visma

Noi cumpărăm afaceri strălucite

Din primele noastre zile în 1996, ca o singură companie norvegiană cu puțin peste 300 de angajați, ne-am dezvoltat într-una dintre cele mai importante companii de software din Europa. Cum? Fiind mereu în căutarea antreprenorilor și afacerilor unice.

Prin companiile noi care se alătură forțelor noastre aproape săptămânal, avem oportunitatea de a împuternici noi piețe și împreună să ducem inovația în software către noi culmi.

Visma în România prin cifre 

180+

companii

15,300

angajați

1.8M

clienți

2429M

totalul veniturilor

Valorile noastre

Suntem antreprenoriali

"La Keez, spiritul antreprenorial este motorul nostru. Motivația de a inova în domeniul tehnologiei și pasiunea pentru contabilitate ne ghidează în atingerea obiectivelor noastre. Suntem o echipă unită, care își investește timpul și energia pentru a oferi servicii de calitate superioară tuturor antreprenorilor.”

Iulia, Expert Contabil

Suntem responsabili

“Responsabilitatea reprezintă una dintre valorile fundamentale ale companiei noastre, care ghidează inițiativele noastre, acțiunile și procesele de lucru. Aceasta ne inspiră să dezvoltăm software securizat și performant și să cultivăm relații solide și de încredere cu clienții noștri.”

Silviu,  Information Security Manager

Suntem dedicați

"Cultura Visma își are rădăcinile în esența cuvântului 'dedicat' - față de clienți, angajați sau mediu. Lucrând într-o astfel de cultură, care pune angajații în prim plan, vine cu o mulțime de oportunități de a crea strategii de branding bazate pe experiențele reale ale echipei, din feedback-ul direct al colegilor."

Doriana, Employer Branding Lead

Suntem incluzivi

"Lucrând într-un proiect cu 20 de nationalitati (culturi) diferite, am avut privilegiul de a fi parte dintr-un mozaic cultural vibrant. Fiecare cultură vine cu propriile sale valori, tradiții și moduri de a vedea lumea, iar problemele erau abordate din multiple unghiuri, ceea ce a dus la soluții inovatoare și eficiente, care probabil nu ar fi fost posibile într-un mediu monocultural."

Malvina, Front-end Developer

"Visma permite afacerilor și organizațiilor să crească și să prospere. Vom continua să ne extindem în piețele existente și noi, pentru a satisface cererea în creștere constantă pentru soluții cloud flexibile, eficiente și sigure."

Merete Hverven, CEO

Istoria Visma și cele peste 250 de locații ale noastre

De unde provine de fapt numele Visma? Puteți citi mai multe despre acest lucru pe Visma.com. Acolo, puteți explora și numeroasele noastre locații din Europa și America Latină.

Locațiile noastre în România

Keez

Heading

București
SmartBill

Heading

București
Sibiu
Visma România

Heading

Iași
Sibiu
Timișoara
Sustenabilitatea este importantă pentru noi

Angajații noștri joacă un rol crucial în strategia noastră

Glisează