Visma România

Experții din spatele produselor Visma

Lucrăm împreună pentru a ne asigura că produsele și serviciile Visma răspund nevoilor și cerințelor clienților, oferind soluții inovatoare, fiabile și eficiente în diverse domenii de activitate.

Despre noi

Motivația noastră este să livrăm software de înaltă calitate

Visma România reprezintă o parte importantă a strategiei grupului Visma. Contribuim zilnic la creșterea și dezvoltarea produselor din grupul Visma, prin intermediul talentelor noastre excepționale.

Vezi video complet

Parteneriatele noastre cu produsele Visma

Produse

Tot ceea ce ai nevoie - adunat într-o singură soluție

Vizualizează website-ul produsului

Un program cu conturi, conturi anuale, facturi, ore lucrate, salarii, management de proiect, stocuri și logistică într-un singur loc.

Vizualizează website-ul produsului

Cu soluțiile noastre pentru contabilitate, facturare și gestionare a salariilor, facem viața de zi cu zi mai ușoară pentru proprietarii de afaceri mici.

Vizualizează website-ul produsului

Peste 14.000 de companii folosesc soluțiile noastre în finanțe, logistică, salarizare, raportare și proiecte.

Vizualizează website-ul produsului

Istoria noastră

Prezent și viitor

Astăzi, amintirea acelui prim birou rămâne vie. A fost locul unde am început să scriem istoria Visma în România, unde am pus bazele unei culturi organizaționale bazate pe excelență și colaborare.De la acele începuturi pline de speranță, am evoluat și am crescut într-o echipă puternică și dedicată, gata să facă față oricărei provocări. Cu peste 630 colegi, în 3 locații, trecuți prin multe mutări, schimbări și o pandemie, povestea Visma in România continuă.

Iași și Keez

După o perioadă de izolare, Visma a decis să extindă granițele sale și să deschidă un birou nou-nouț în minunatul oraș Iași - a treia locație din România. De la munca de acasă la munca într-un birou din Iași, aventura noastră post-pandemie a început cu multe râsete, o serie de noi colegi incredibili și entuziasm, chiar langă Palat.În 2021, grupul Visma a achiziționat cea de-a doua companie de produs de pe piața din România - Keez.

Pandemie

În timp ce lumea se confrunta cu incertitudinea și schimbările cauzate de pandemie, ne-am găsit toți lucrând din confortul casei noastre. Ceea ce a început ca o măsură temporară s-a transformat într-o nouă normalitate pentru mulți dintre noi.Ne-am adaptat rapid la acest nou mod de lucru, transformându-ne camerele de zi, dormitoarele sau bucătăriile în birouri temporare. Ne-am întâlnit cu colegii prin intermediul ecranelor, cunoscându-ne acum mai mult prin username-uri și iconițe decât prin față în față.

Birou nou și colegi noi - SmartBill

Marea mutare! Ne-am luat la revedere de la vechile noastre birouri atât în Timișoara, cât și în Sibiu.

Echipa de admin a fost în mișcare continuă, fiecare cu o cutie sub braț și una misterioasă în mână, am petrecut zile așezând cele mai mici detalii pentru ca colegii să găsească totul pregătit. Nu vă imaginați că a fost doar o simplă mutare de mobilier - a fost ca și cum ne-am schimbat cartierul întreg! Ne-am întâlnit cu fațete noi ale clădirilor, cu camere care trebuiau să fie "domesticate" și cu uși care aveau propriile lor idei despre închidere și deschidere. Dar până la urmă, cu multă râs și puțină transpirație (sau poate invers), ne-am instalat cu brio în noile noastre spații de lucru.

În 2019, grupul Visma a achiziționat și prima companie de produs de pe piața din România - SmartBill.

Tripletex în România

Echipele Visma sunt cunoscute pentru pasiunea lor pentru tehnologie și pentru capacitatea lor de a rezolva probleme complexe. Avem colegi care se adaptează ușor la schimbările rapide din industrie și sunt interesați de inovație și de utilizarea celor mai recente tehnologii, de aceea am primit undă verde să construim o echipă locală care să facă parte din Organizația Tripletex. Am început cu primii 3 angajați, iar acum avem 34 de colegi.

e-conomic în România

Capacitățile echipelor din România sunt diverse și în continuă dezvoltare. Colegii au demonstrat abilități remarcabile, drept urmare, o alte echipa a decis să n-i se alăture - noul sistem ERP pe piața din Danemarca, așa a început să prindă contur colaborarea cu e-conimic și construirea echipei lor.Astăzi, povestea continuă, iar echipa din România își consolidează reputația și contribuie la succesul și inovația în domeniul tehnologiei.

Prin eforturi comune și colaborare, ei sunt gata să facă istorie și să aducă schimbări semnificative în lumea tehnologică.

Creșterea continuă

În 2013, Visma a intrat într-o perioadă de expansiune accelerată, însoțită de o creștere semnificativă a echipei. Cu toate acestea, spațiul existent nu era suficient pentru a găzdui toți angajații.

Astfel, am decis să ne extindem și să securizăm încă un etaj în clădirea CBC. Acest etaj suplimentar a devenit cunoscut sub numele de "etajul 2", oferind un spațiu vital suplimentar pentru birourile noastre și pentru echipele în creștere.

Echipa Crește

În creștere continuă, spațiul "jumătate de etaj" nu mai era suficient, motiv pentru care ne-am relocat pe un etaj complet în CBC Timișoara - etajul 5, clădirea C.În ianuarie 2011, Visma Software SRL Sibiu și-a mutat sediul de la adresa Str. Calugareni nr. 23 la Str. Av. Ilie Macelaru nr. 2.

Cu fiecare cutie încărcată, ne-am luat rămas bun de la biroul nostru vechi, cu amintiri și zâmbete.

O singură companie

În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu s-au unit, dând naștere unei noi povești în domeniul tech din România. Cu idei proaspete și perspective diferite, cele doua locații Visma s-au unit pentru a forma o singură entitate. Această fuziune a deschis noi uși și a creat noi oportunități pentru colaborare. Fiecare membru al echipei a adus cu el o bucată din cultura și experiența sa, contribuind astfel la construirea unei culturi organizaționale comune, bogate și diverse.

Sediul social al noii companii a fost stabilit în Sibiu, un oraș cu o istorie bogată și puternică. Această decizie a reflectat dorința de a îmbrățișa tradiția și inovația în același timp, precum și de a consolida legăturile cu comunitatea locală. Astfel, Visma Software SRL s-a născut, pregătită să facă istorie.

Sibiu și "jumătate de etaj"

În 2008, grupul Visma a devenit acționar al Multimedia Capital Romania, o companie din Sibiu, ceea ce a marcat a doua locație în care Visma a deschis birou.

În același an, echipa noastră din Timișoara s-a pregătit de un pas important: să ne mutăm biroul mic într-o nouă locație. Cu cutii pline de dosare și echipamente, ne-am adunat în fața clădirii vechi, gata să pornim în această nouă aventură. Astfel că ne-am mutat într-un bioru puțin mai mare pe care l-am denumit - "jumătate de etaj" în clădirea A a City Business Center, la etajul 4.

Începutul: Timișoara

În 2006, unul din colegii Visma stabilit în Norvegia a decis să se intorcă acasă, în România și, pentru că nu renunțăm la oameni buni, a venit și Visma cu el - așa am ajuns să deschidem primul centru Visma de cercetare și dezvoltare al companiei din România, la Timișoara și, acel moment a fost și punctul de plecare pentru primul nostru caz de lucru remote. Birou a fost stabilit într-un apartament cu patru camere, situat într-o clădire istorică din inima Timișoarei. Cu toate că era mic și simplu, a fost locul unde s-au pus bazele unei noi echipe.

'Document Center'a fost primult proiect deschis în România. Au fost angajați 4 programatori pentru a crea unul dintre cele mai de succes produse on-premise din istoria Visma Software.

Parteneriatele noastre

Un cămin departe de casă pentru produsele Visma

"În cele 3 centre de tehnologie aflate în Timișoara, Sibiu și Iași, dezvoltăm soluții critice pentru a asigura succesul în afaceri clienților Visma. În prezent, mai mult de 30 de produse Visma sunt dezvoltate cu ajutorul angajaților din România care fac parte din echipe aflate în țări, precum Danemarca, Suedia, Norvegia sau Țările de Jos."

Daniel Reisenauer, Managing Director Visma Software România

Alătură-te nouă

Un loc unde te poți remarca

Cunoaște-ne mai bine și aplică pentru a face parte din Visma. Lasă-ți amprenta în organizația noastră!

Oportunități în Visma Software România

Valoare prin colaborare

La Visma Romania, nu oferim doar locuri de muncă; aici construim cariere. Nu oferim doar spații de lucru; împreună creăm ecosisteme în care pasiunea întâlnește scopul. Încurajăm autonomia în luarea deciziilor, deci simte-te liber să decizi stilul și abordarea personală de lucru și îndrăznește să îți asumi noi provocări.

Ver vídeo completo

Cultura noastră

Impact, calitate a muncii și tehnologie emergentă...

cu un strop de creativitate. Noi nu oferim doar locuri de muncă; construim cariere. Ne concentrăm pe impactul și calitatea muncii noastre, încurajând inovația și creativitatea în adoptarea tehnologiilor emergente pentru a crea soluții de excepție.

Cultura muncii Scandinave, echipa & colaborare

Noi nu furnizăm doar spații de lucru; împreună creăm ecosisteme în care pasiunea întâlnește scopul. Promovăm o cultură de lucru deschisă, bazată pe încredere și colaborare, în care fiecare membru al echipei este valorizat și încurajat să-și aducă contribuția unică.

Libertate, autonomie, învățare și dezvoltare

Noi încurajăm autonomia în luarea deciziilor, astfel încât să te simți liber să decizi stilul personal de lucru și abordarea, și să îndrăznești să îți asumi noi provocări. Susținem în continuu dezvoltarea personală și profesională, oferind oportunități ample de învățare și creștere în cadrul organizației noastre.

Domeniile noastre de lucru

Descoperă principalele domenii de lucru la care te poți alătura.

Heading

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Ac in urna id libero
45+
Clientes
150k+
Utilizadores

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Ac in urna id libero
45+
Clientes
150k+
Utilizadores

Echipa noastră de branding și marketing se află într-o poziție unică nu doar pentru a consolida brandul părinte Visma, ci și pentru a contribui la crearea identităților de marcă memorabile pentru produsele noastre. Acest lucru înseamnă oportunități nelimitate de a te folosi de creativitatea și gândirea strategică! Vei juca un rol crucial în livrarea strategiilor și campaniilor care rezonază cu audiențele noastre și îmbunătățesc experiențele lor zilnice.
Branding & Marketing

În calitate de dezvoltator de software, vei livra soluții de care oamenii au nevoie cu adevărat pentru a simplifica viețile lor de zi cu zi. Vei lucra cu platforme de cloud public, inteligență artificială și învățare automată, automatizare, tehnologii front-end, tehnologii de bază de date și multe altele. Creativitatea și abilitățile tale de rezolvare a problemelor vor fi cea mai mare valoare a ta în timp ce construiești soluții inovatoare și contribui la peisajul tehnologic în continuă evoluție.
Dezvoltarea de software

Clienții se așteaptă la multe și merită totul. În calitate de profesionist în Experiența Clienților (CX) și Suportul Clienților (CS) la Visma, ai ocazia să explorezi nevoile, motivațiile și provocările oamenilor. Ne place să discutăm cu clienții noștri și să ascultăm poveștile lor pentru a-i înțelege mai bine. Combinând acest lucru cu utilizarea unui cadru științific care furnizează datele, informațiile și instrumentele digitale necesare, vei livra experiențe care îi entuziasmează pe oameni.
Experiența clenților

În calitate de specialist în suportul clienților, vei fi în centrul angajamentului Visma pentru excelența în servicii. Tu și echipa ta veți fi prima linie de contact pentru clienții noștri, oferind asistență în timp util, empatică și eficientă. Aici, abilitatea ta de a asculta, înțelege și rezolva întrebările clienților va juca un rol crucial în îmbunătățirea experienței lor generale cu produsele și serviciile noastre și îi va permite să-și atingă întregul potențial.
Serviciul clienți

În calitate de specialist în știința datelor, munca ta va influența milioane de oameni în fiecare zi. Vei sprijini companiile Visma prin promovarea culturii de date, oferind analize inteligente și construind produse de date de încredere. În activitatea ta de zi cu zi, vei contribui la analize și raportări, integrări de la Lacul de Date Visma la sisteme (cum ar fi Hubspot sau Salesforce), produse și servicii de date, și multe altele.
Știința datelor

În calitate de designer la Visma, vei crea produse și servicii care servesc un scop clar: satisfacerea nevoilor și așteptărilor utilizatorilor. Avem o comunitate mare de UX și design unde ne întâlnim pentru sesiuni de inspirație lunară și întâlniri pe tot parcursul anului. Suntem, de asemenea, mândri de programul nostru UX Buddy care conectează designerii din întreaga Visma - astfel încât să ai mereu persoane cu care să colaborezi!
UX & Design

Testimoniale inspiraționale

Cultura Visma își are rădăcinile în esența cuvântului "dedicat" - față de clienți, angajați sau mediu. Lucrând într-o astfel de cultură, care pune angajații în prim plan, vine cu o mulțime de oportunități.

Doriana Șimandan

Employer Branding Lead

Responsabilitatea reprezintă una dintre valorile fundamentale Visma, care ghidează inițiativele noastre, acțiunile și procesele de lucru. Aceasta ne inspiră să dezvoltăm software performant și să cultivăm relații solide cu clienții noștri.

Silviu Fulga

Information Security Manager

1

Cultura Visma își are rădăcinile în esența cuvântului "dedicat" - față de clienți, angajați sau mediu. Lucrând într-o astfel de cultură, care pune angajații în prim plan, vine cu o mulțime de oportunități.

Doriana Șimandan

Employer Branding Lead

Cultura Visma își are rădăcinile în esența cuvântului "dedicat" - față de clienți, angajați sau mediu. Lucrând într-o astfel de cultură, care pune angajații în prim plan, vine cu o mulțime de oportunități.

Doriana Șimandan

Employer Branding Lead

Responsabilitatea reprezintă una dintre valorile fundamentale Visma, care ghidează inițiativele noastre, acțiunile și procesele de lucru. Aceasta ne inspiră să dezvoltăm software performant și să cultivăm relații solide cu clienții noștri.

Silviu Fulga

Information Security Manager

Responsabilitatea reprezintă una dintre valorile fundamentale Visma, care ghidează inițiativele noastre, acțiunile și procesele de lucru. Aceasta ne inspiră să dezvoltăm software performant și să cultivăm relații solide cu clienții noștri.

Silviu Fulga

Information Security Manager

Birourile noastre

Biroul nostru

Descoperă adresele unde ne poți găsi, în trei regiuni diferite din România, unde sănătatea și bunăstarea într-un mediu de lucru hibrid, promovând o cultură puternică și solidă.

Iași

Palas Campus

Str. Sfantul Andrei nr. 39, Corp B, etaj 5

Iași, România

Sibiu

Clădirea Hattrick Offices

Str. Ștrandului, nr. 2B

Sibiu, România

Timișoara

Clădirea UBC 3

P-ta Consiliul Europei nr. 2E

Timișoara, România

Iași

Palas Campus

Str. Sfantul Andrei nr. 39, Corp B, etaj 5

Iași, România

Sibiu

Clădirea Hattrick Offices

Str. Ștrandului, nr. 2B

Sibiu, România

Timișoara

Clădirea UBC 3

P-ta Consiliul Europei nr. 2E

Timișoara, România

Contactează-ne

Visma România

Vizitează website-ul de produs
Informații de contact

Str. Ștrandului, nr. 2B,

Clădirea Hattrick Offices

Sibiu, jud. Sibiu

România

+40 728 053 400office.romania@visma.com
Informații de facturare

eFacturare

Facturi pe hârtie

Rețelele de socializare

Urmărește-ne

Glisează