Fă parte din grupul de companii Visma

Alătură-te celei mai mari rețele SaaS din Europa

Suntem mereu în căutarea antreprenorilor și companiilor de software unice pentru a se alătura grupului Visma.

Făcând parte dintr-o echipă de succes este cu adevărat inspirațional

Descoperă experiențele antreprenorilor noștri atunci când se alătură Visma

Achiziționăm afaceri remarcabile

Am devenit una dintre cele mai puternice companii de software din Europa. Cum? Unindu-ne forțele cu companii de software care sunt chiar mai bune decât noi.

Cu noi companii care ni se alătură aproape săptămânal, avem posibilitatea de a dezvolta noi piețe și, împreună, de a ridica la următorul nivel gradul de inovare în domeniul software.

Companii care ni s-au alăturat în 2022

42 companii

Companiile achiziționate în 2022 au înregistrat o creștere a veniturilor cu 18,7% față de 2021. Venitul total este de 159 milioane de euro (2022).

2022

Companii care ni s-au alăturat în 2021

42 companii

Veniturile companiilor achiziționate în 2021 au crescut cu 36,6% (inclusiv anul achiziției). Venitul total este de 153 milioane de euro (2022).

2021

Companiile care ni s-au alăturat în 2020

38 companii

Veniturile companiilor achiziționate în 2020 au crescut cu 58,6% (inclusiv anul achiziției). Venitul total este de 230 milioane de euro (anul 2022).

2020

Companiile care ni s-au alăturat în 2019

17 companii

Veniturile companiilor achiziționate în 2019 au crescut cu 74,4% (inclusiv anul achiziției). Venitul total este de 150 milioane de euro (2022).

2019

Companiile care ni s-au alăturat în 2018

19 companii

Companiile deținute anterior și achiziționate în 2018 au înregistrat o creștere a veniturilor cu 31,7%. Venitul total este de 1404 milioane de euro (anul 2022).

2018

Beneficiile de a fi parte din grupul de companii Visma

Continuați să vă dezvoltați în mod autonom

Rămâneți în controlul operațiunilor, oamenilor și al strategiei de creștere. Lucrați cu un consiliu de administrație care să vă cunoască și să vă susțină afacerea în viitor.

Rețea profesională de talie mondială

Dezvoltarea unei afaceri poate deveni o muncă retrasă. Alăturați-vă celui mai mare ecosistem de antreprenori de software de afaceri din lume.

Treci la nivelul următor al afacerii tale

Cu toții ne confruntăm cu limite, la un moment dat. Când doriți să treceți la următorul nivel al afacerii tale, întreaga organizație trebuie să se adapteze. Suntem aici pentru a vă ajuta să realizați acest lucru.

Dezvoltă competențele în cadrul organizației tale

Creează oportunități pentru angajații tăi să învețe și să implementeze cele mai bune practici prin intermediul centrelor noastre de competențe și a diverselor programe de formare.

Fă cunoștință cu câțiva dintre fondatorii și antreprenorii noștri de succes

Pentru SmartBill a fost un pas firesc să intre în familia Visma. Este extraordinar că a reușit să devină parte din cel mai important grup de soft-uri financiar-contabile din Europa și în același timp să își păstreze identitatea și ADN-ul care au făcut din SmartBill așa un succes.

Mircea Căpățînă, co-fondator & Marketing Director SmartBill

Încă de la începutul parteneriatului am avut certitudinea ca a fost decizia corectă să ne alăturăm grupului. Ne simțim “acasă” în familia Visma și ne dorim să creștem împreună.

Daniel Mateescu, fondator și CEO Keez

Unul dintre punctele forte ale Visma este autonomia și încrederea pe care o primim. Datorită acestui fapt, reușim să obținem rezultate excelente.

Wiktor Sarota, Fondator și CEO inFakt

Există multe oportunități, grupuri de formare și evenimente care au loc la Visma, fără a menționa instrumentele și tehnologiile disponibile.

Ellen Sano, Director General Yuki

Visma are abordarea perfectă pentru a oferi responsabililor libertatea de care au nevoie pentru a lucra, în același timp oferind sprijin și resurse din cadrul grupului.

Javier Fondevila, Fondator și CEO Holded

Visma este una dintre puținele companii care permite start-up-urilor și fondatorilor să-și continue afacerile și planurile lor.

Hege Oustad, CEO Tripletex

1

Abordarea noastră culturală pentru creștere prin achiziții

Visma nu este o organizație monolitică și ierarhică. Suntem o federație de +180 de companii independente, cu libertatea de a gestiona propria piață și cu un control financiar de nivel mondial. Când vă alăturați grupului Visma, veți continua să prosperați, având cultura și brandul propriu păstrate pe deplin intacte.

Vrei să faci parte din Visma? Contactează-ne.

Sindre Talleraas Holen
Director de M&A

Glisează