Tehnologia în Visma

Campioni ai software-ului esențial afacerii tale

Dezvoltăm produse care oferă o experiență cât mai accesibilă utilizatorului, dar și cu o securitate avansată.

“Desfășurăm exerciții pentru identificarea vulnerabilităților și corectarea lor”

Vezi cum creăm software securizat și conform normelor

Cele mai înalte standarde de  securitate

Pentru a atinge cele mai înalte standarde de securitate am dezvoltat Programul de Securitate al Aplicațiilor Visma (VASP) și Modelul de Livrare în Cloud Visma (VCDM).

Prin îmbunătățirea continuă a acestor structuri unice, ne asigurăm că livrăm software sigur, fiabil, performant și în permanență adaptat la ultimele nevoi ale clienților.

Cultura tehnologiei în Visma

Avem una dintre cele mai mari comunități tehnice și design din Europa. Lucrăm în strânsă colaborare cu clienții noștri pentru a livra software la cea mai înaltă calitate.

Practici de dezvoltare în Visma


Datorită cunoștințelor existente în cadrul Visma, putem oferi software în continuă dezvoltare, securizat și cu încărcare rapidă pentru clienții noștri din Europa.

  • Dezvoltare continuă

    Investim în dezvoltarea produselor noastre. Modelul de livrare continuă facilitează inovația și ne permite să fim agili. Testarea, implementarea, automatizarea infrastructurii și multe alte domenii sunt scalate aproape de perfecțiune pentru a îmbunătăți munca zilnică a utilizatorilor noștri cu produsele noastre.

  • Scalabilitatea produselor

    Folosind abordări de tip DevOps, ne propunem să avem echipe autonome și multifuncționale, responsabile de produs de la început până la sfârșit. Echipele cu control asupra codului și infrastructurii lor pot reacționa rapid la feedback-ul utilizatorilor, nevoile pieței, dar și alte situații neprevăzute.

  • Avantajele Cloud-ului Public

    Public Cloud-ul permite îmbunătățirea livrării produsului, având mai multe posibilități de automatizare, ceea ce face mai ușor pentru o echipă sau organizație să-și gestioneze munca.

Glisează