Sustenabilitatea în Visma

Urmărim o dezvoltare sustenabilă

De oameni, prin produse.

“Digitalizarea este parte din construirea unui viitor mai durabil”

Descoperă cum noi creăm un impact pozitiv prin intermediul software-ului

O industrie în continuă dezvoltare

Chiar dacă industria software evoluează rapid, noi încercăm să lăsăm o urmă cât mai mică asupra mediului. Care sunt cele mai mari provocări legate de sustenabilitate ale software-ului și cum le rezolvăm?

Angajații noștri sunt forța din spatele inițiativelor noastre.

Digitalizarea, inovația și inițiativele locale sunt pilonii activităților noastre pentru durabilitate.

Zone asupra cărora lucrăm

Importanța software-ului sustenabil

Sectorul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) generează peste 2% din emisiile globale de gaze cu efect de seră, iar acest procent crește rapid. Visma are sute de produse software care contribuie la aceste emisii - prin tehnologia care le alimentează, prin designul lor și prin utilizarea lor.

Cum putem dezvolta și menține produsele noastre cu cât mai puține emisii posibile? Răspunsurile ar putea să vă surprindă.

Impact măsurabil

Visma are ca și furnizori de cloud: Microsoft Azure, Google Cloud Platform și Amazon Web Services. Fiecare furnizor oferă metrici privind performanța centrului de date, inclusiv amprenta de carbon.

Drumul către apartenență

Diversitate

Sărbătorind ceea ce ne face unici: Diversitatea nu este doar despre gen, etnie sau orientare sexuală. Este și despre calitățile personale care ne oferă perspective și opinii diferite.

Echitate

Echitatea înseamnă să faci lucrurile corect, astfel încât fiecare să aibă acces la ceea resursele necesare pentru a obține cel mai bun rezultat. Indiferent de abilitatea sau circumstanțe, oamenii noștri primesc instrumentele necesare pentru a-și îndeplini sarcinile la locul de muncă.

Incluziune

Împreună cu diversitatea și echitatea, incluziunea deschide întregul potențial al unei forțe de muncă. A fi inclusiv înseamnă să avem un mediu de lucru care să primească și să adapteze diferențele noastre individuale.

Progresul Visma în numere

14,329

Tonajul total al emisiilor de gaze cu efect de seră în CO2e

1.30

Tonaj emisii pe angajat full-time

61

pNPS Scorul mediu al Promotorului Net (pNPS)

top 10% în industria IT

0

Incidente legate de nerespectarea regulilor

Raport de sustenabilitate 2022

Cele mai recente rezultate în materie de sustenabilitate

Glisează